Hovenier in Amersfoort

Bij Steengoed! hoveniers zien we iedere tuin als een unieke kans is om iets buitengewoons te creëren. Of u nu in Amersfoort of in de nabije omgeving woont, wij zijn er om uw tuin te transformeren. Van compacte stadstuinen tot uitgestrekte landelijke landschappen, van wellness-havens tot tuinen met een uitnodigende veranda en sfeervolle verlichting. Als hovenier in Amersfoort, zijn wij er om uw droomtuin te verwezenlijken.

Neem contact op
Hovenier Amersfoort

Op Maat Gemaakt Tuinontwerp

Een tuin moet een reflectie zijn van uw huis en persoonlijkheid. Daarom streven wij ernaar in Amersfoort om tuinen te ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw wensen en levensstijl. Of u nu houdt van de charme van een Rustiek & Romantisch ontwerp, de vitaliteit van een Dynamisch & Levendig thema, of de strakheid van een Minimalistisch & Modern concept, wij zijn er om uw visie te verwezenlijken. Als u inspiratie nodig heeft of ideeën wilt opdoen, nodigen we u uit om ons portfolio te bekijken.

Als u al een idee heeft voor uw tuin, moedigen we u aan om uw ideeën op papier te zetten. Het uittekenen van de afmetingen kan ook helpen om een beter beeld te krijgen. Wanneer wij met u in gesprek gaan, helpt dit om uw wensen duidelijk te maken. Of u nu een kindvriendelijke tuin wilt of een tuin die weinig onderhoud vergt, wij houden rekening met al uw wensen.

Tuinaanleg hovenier Amersfoort

Luxe Tuinaanleg in Amersfoort

Bent u op zoek naar een hovenier die uw droom van een luxe tuin kan verwezenlijken? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden en hebben jaren ervaring met de aanleg van tuinen. Een luxe tuin kan vele unieke elementen bevatten, zoals een vijver, pergola, vuurplaats of buitenkeuken. Als ervaren hovenier in Amersfoort, zorgen wij ervoor dat uw tuin niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel is. Daarnaast adviseren wij u ook over de meest geschikte beplanting. Dit draagt niet alleen bij aan de gewenste luxe uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en gemak in onderhoud. Wij helpen graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin.

Tuinonderhoud door hovenier in Amersfoort

Tuinonderhoud door hovenier in Amersfoort

Een stralende tuin behoudt zijn glans door regelmatig onderhoud. Daarom bieden wij ook de optie om uw tuin te onderhouden. U kunt kiezen voor een onderhoudscontract waarbij we op een afgesproken schema uw tuin verzorgen, of het nu wekelijks, maandelijks of per kwartaal is. De onderhoudstaken, variërend van volledige tuinverzorging tot eenvoudig grasmaaien, worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin altijd in topconditie is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen