Hovenier in Ermelo

Bij Steengoed! Hoveniers kunt u terecht voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in en rondom Ermelo. Wij werken met veel enthousiasme aan grote, complexe projecten. Wij creëren complete wellness-tuinen en zorgen voor de finishing touch met veranda’s en verlichting. Ons werkgebied beslaat een groot gebied, waaronder Ermelo. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en maken graag vrijblijvend kennis voordat we aan de slag gaan. U bent van harte welkom in onze showroom of maken graag een afspraak om uw tuin te bezoeken.

25
26

Tuinontwerp op maat

Steengoed! Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen van grote en prachtige tuinen die precies passen bij uw wensen. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp van verschillende tuinstijlen. Denk hierbij aan Landelijk & Klassiek, Levendig & Gezelllig en Strak & Modern. 

Heeft u zelf al een duidelijk idee bij uw tuin in Ermelo? Dan kunt u zelf ook beginnen met wat schetsen. Denk hierbij ook aan de afmetingen, dit zou u kunnen uitzetten met touw. Dit komt het gesprek met onze tuinontwerper ten goede, omdat u goed over uw wensen heeft kunnen nadenken. Ook kunnen we nog beter rekening houden met uw wensen, zoals kindvriendelijkheid en onderhoudsarm. Zo werken we altijd samen aan een prachtige tuin.

tuinontwerp-levendig-gezellig-hangmat-veranda

Luxe tuinaanleg in Ermelo

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Ermelo voor de aanleg van een luxe tuin? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo’n luxe tuin kan veel elementen bevatten, die uw tuin dat extraatje geeft. Denk eens aan een zwembad, sauna, jacuzzi of buitenkeuken. Als gespecialiseerde hovenier in Harderwijk helpen wij hier graag bij. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat, en een tuin waar u jaren van kan genieten. 

Naast het aanleggen van speciale elementen in uw tuin, zoals een zwembad of een buitenkeuken, vinden wij het bij Steengoed! Hoveniers ook belangrijk om aandacht te besteden aan de beplanting van uw tuin. Het kiezen van de juiste planten is essentieel voor een tuin die er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is en weinig onderhoud vereist. Wij adviseren u dan ook graag over welke planten het beste passen bij uw wensen en de omstandigheden in uw tuin. Zo kunt u genieten van een prachtige én gezonde tuin.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons portfolio, met meerdere tuinen en voorbeelden. Hier kunt u ideeën opdoen voor het ontwerp van uw tuin, en zien wat er bij uw wensen past. Als professionele hovenier in de omgeving van Ermelo zijn wij in staat om op verschillende locaties te werken, variërend van waterrijke omgevingen tot bosrijke gebieden. Hierdoor hebben wij veel ervaring met verschillende soorten tuinen en kunnen wij u voorzien van deskundig advies op maat. Bent u op zoek naar een hovenier in Ermelo, neemt u dan gerust contact op.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen