Hovenier in Ermelo

Bij Steengoed! Hoveniers kunt u terecht voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in en rondom Ermelo. Wij werken met veel enthousiasme aan grote, complexe projecten, maar ook aan kleinere opdrachten. Ons specialisme? Het creëren van complete wellness-tuinen en zorgen voor de finishing touch met veranda’s en verlichting.

We zijn actief in een groot werkgebied, waaronder als hovenier in Ermelo. Desondanks, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en maken we graag vrijblijvend kennis voordat we aan de slag gaan. U bent van harte welkom in onze showroom of maken graag een afspraak om uw tuin te bezoeken.

Neem contact op
hovenier in Ermelo

Tuinontwerp op maat

Steengoed! Hoveniers is gespecialiseerd in grote en prachtige tuin ontwerpen die precies passen bij uw wensen. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp van verschillende tuinstijlen. Denk hierbij aan Landelijk & Klassiek, Levendig & Gezelllig en Strak & Modern. 

Heeft u zelf al een duidelijk idee bij uw tuinontwerp in Ermelo? Dan kunt u zelf ook beginnen met wat schetsen. Denk hierbij ook aan de afmetingen, dit zou u kunnen uitzetten met touw. Dit komt het gesprek met onze tuinontwerper ten goede, omdat u goed over uw wensen heeft kunnen nadenken. Ook kunnen we nog beter rekening houden met uw wensen, zoals kindvriendelijkheid en onderhoudsarm. Zo werken we altijd samen aan een prachtige tuin.

hovenier in Ermelo: tuinontwerp-levendig-gezellig-hangmat-veranda

Luxe tuinaanleg door hovenier in Ermelo

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Ermelo voor de aanleg van een luxe tuin? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo’n luxe tuin kan veel elementen bevatten, die uw tuin dat extraatje geeft. Denk eens aan een zwembad, sauna, jacuzzi of buitenkeuken. Als gespecialiseerde hovenier in Harderwijk helpen wij hier graag bij. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat, en een tuin waar u jaren van kan genieten. 

Naast het aanleggen van speciale elementen in uw tuin, zoals een zwembad of een buitenkeuken, vinden wij het bij Steengoed! Hoveniers ook belangrijk om aandacht te besteden aan de beplanting van uw tuin. Het kiezen van de juiste planten is essentieel voor een tuin die er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is en weinig onderhoud vereist. Wij adviseren u dan ook graag over welke planten het beste passen bij uw wensen en de omstandigheden in uw tuin. Zo kunt u genieten van een prachtige én gezonde tuin.

tuinonderhoud door hovenier in Ermelo

Tuinonderhoud in Ermelo

Het behouden van een prachtige tuin vereist regelmatig en zorgvuldig onderhoud. Bij Steengoed! Hoveniers begrijpen we dat dit tijdrovend kan zijn, daarom bieden we een uitgebreide onderhoudsservice aan. U kunt kiezen voor een onderhoudscontract waarbij we op een afgesproken schema uw tuin onderhouden, of het nu wekelijks, maandelijks of per kwartaal is. De onderhoudstaken, variërend van volledige tuinverzorging tot eenvoudig grasmaaien, worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin in Ermelo altijd in topconditie is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over tuinonderhoud.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons portfolio, met meerdere tuinen en voorbeelden. Hier kunt u ideeën opdoen voor het ontwerp van uw tuin, en zien wat er bij uw wensen past. Als professionele hovenier in de omgeving van Ermelo zijn wij in staat om op verschillende locaties te werken, variërend van waterrijke omgevingen tot bosrijke gebieden. Hierdoor hebben wij veel ervaring met verschillende soorten tuinen en kunnen wij u voorzien van deskundig advies op maat. Bent u op zoek naar een hovenier in Ermelo, neemt u dan gerust contact op.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen