Hovenier Gelderland: Steengoed! Hoveniers

Welkom bij Steengoed Hoveniers, dé hovenier in Gelderland met jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en werken in een zeer variërend gebied. Ons team van vakkundige hoveniers staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren.

25
26

Onze diensten in Gelderland en omstreken

Tuinontwerp

Bij Steengoed! Hoveniers begint alles met een goed doordacht tuinontwerp. Onze ontwerpers luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een creatief en uniek tuinontwerp. Wij houden rekening met uw budget, de beschikbare ruimte en de stijl van uw woning of bedrijfspand.

Tuinaanleg

Ons team van ervaren hoveniers heeft de kennis en vaardigheden om uw tuinontwerp tot leven te brengen. Wij zorgen voor de aanleg van bestrating, beplanting, verlichting en waterpartijen. Ook voor de bouw van schuren, veranda’s en andere tuinelementen kunt u op ons rekenen.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin vraagt om regelmatig onderhoud. Steengoed! Hoveniers in omgeving Gelderland helpt u graag om uw tuin in de juiste conditie te houden. Of het nu gaat om eenmalig groot onderhoud of een periodiek onderhoudscontract, wij staan voor u klaar.

tuinontwerp-levendig-gezellig-hangmat-veranda

Luxe tuinaanleg in Gelderland

Zoekt u een ervaren hovenier in Gelderland voor het realiseren van een luxueuze tuin? Dan kunt u kiezen voor meerdere opties. Een luxe tuin kan bestaan uit tal van elementen die uw buitenruimte een extra touch geven. Overweeg bijvoorbeeld een zwembad, sauna, jacuzzi of buitenkeuken. Als gespecialiseerde hovenier in Gelderland staan wij u graag bij in dit proces. Zo bent u gegarandeerd van een schitterend resultaat en een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Naast bijzondere elementen, geven wij uiteraard ook advies over de meest geschikte beplanting. Dit zorgt niet alleen voor de gewenste luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en onderhoudsgemak in uw droomtuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons portfolio, met meerdere tuinen en voorbeelden. Hier kunt u ideeën opdoen voor het ontwerp van uw tuin, en zien wat er bij uw wensen past. Als hovenier in omgeving Gelderland komen wij op veel verschillende plekken. Zowel aan het water, als in het bosgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies. 

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen