Hovenier Gelderland

Welkom bij Steengoed Hoveniers, dé hovenier in Gelderland met jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en werken in een zeer variërend gebied waaronder als hovenier in Zeewolde, Amersfoort en Ermelo. Ons team van vakkundige hoveniers staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren.

Tuinontwerp door hovenier in Ermelo
hovenier in Ermelo

Onze diensten in Gelderland en omstreken

Tuinontwerp

Bij Steengoed! Hoveniers begint alles met een goed doordacht tuinontwerp. Onze ontwerpers luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een creatief en uniek tuinontwerp. Wij houden rekening met uw budget, de beschikbare ruimte en de stijl van uw woning of bedrijfspand. Naast onze kennis en ervaring staan we ook open voor uw eigen inspiratie. Heeft u interessante ideeën opgedaan via sociale mediaplatforms zoals Instagram of Pinterest, of heeft u een eigen schets gemaakt? Neem het vooral mee. Deze persoonlijke inbreng gebruiken we graag om uw droomtuin te realiseren, waarbij uw unieke visie en onze expertise samenkomen om iets bijzonders te creëren. Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerken en het delen van passie voor het creëren van prachtige tuinen.

hovenier in Ermelo: tuinontwerp-levendig-gezellig-hangmat-veranda

Luxe tuinaanleg in Gelderland

Zoekt u een ervaren hovenier in Gelderland voor het realiseren van een luxueuze tuin? Dan kunt u kiezen voor meerdere opties. Een luxe tuin kan bestaan uit tal van elementen die uw buitenruimte een extra touch geven. Overweeg bijvoorbeeld een zwembad, sauna, jacuzzi of buitenkeuken. Bij het inmeten zorgen we voor een goede balans tussen ruimte en ontwerp, en kiezen we voor duurzame materialen die zorgen voor een langdurige kwaliteit van uw tuin. Als gespecialiseerde hovenier in Gelderland staan wij u graag bij in dit proces. Zo bent u gegarandeerd van een schitterend resultaat en een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.  Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze eerdere projecten, en laat u inspireren door wat we voor u kunnen betekenen!

hovenier in Ermelo

Tuinonderhoud

Een mooie tuin vraagt om regelmatig onderhoud. Steengoed! Hoveniers in omgeving Gelderland helpt u graag om uw tuin in de juiste conditie te houden. Of het nu gaat om eenmalig groot onderhoud of een periodiek onderhoudscontract, wij staan voor u klaar.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons portfolio, met meerdere tuinen en voorbeelden. Hier kunt u ideeën opdoen voor het ontwerp van uw tuin, en zien wat er bij uw wensen past. Als hovenier in omgeving Gelderland komen wij op veel verschillende plekken. Zowel aan het water, als in het bosgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies. 

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen