Hovenier in Harderwijk

Bij Steengoed! hoveniers bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Harderwijk en omgeving. Voor ons is geen project te gek. Zo realiseren wij ook complete wellness tuinen, en werken wij uw tuin volledig af met veranda en verlichting. Wij werken in een groot gebied, waaronder als hovenier in Harderwijk

Hovenier in Harderwijk
tuinontwerp op maat door hovenier in harderwijk

Tuinontwerp op maat

Steengoed! hoveniers zijn specialist als het gaat om het ontwerpen van grote, en mooie tuinen. Ons hoveniersbedrijf in Harderwijk maakt graag een tuin, die precies past bij u. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp van verschillende tuinstijlen. Denk hierbij aan Landelijk & Klassiek, Levendig & Gezellig en Strak & Modern. 

Heeft u zelf al een duidelijk idee bij uw tuin in Harderwijk? Dan kunt zelf ook beginnen met wat schetsen. Denk hierbij ook aan de afmetingen, dit zou u kunnen uitzetten met touw. Wanneer de tuinontwerper met u in gesprek gaat, komt dit zeker ten goede. U weet dan namelijk meer over uw wensen. Zijn er nog meer wensen waar uw tuin aan moet voldoen? Denk aan kindvriendelijk, of onderhoudsarm? Dan houden we ook hiermee graag rekening.

luxe tuinaanleg door hovenier in harderwijk

Luxe tuinaanleg in Harderwijk

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Harderwijk voor de aanleg van een luxe tuin? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo’n luxe tuin kan veel elementen bevatten, die uw tuin dat extraatje geeft. Denk eens aan een zwembad, sauna, jacuzzi of buitenkeuken. Als gespecialiseerde hovenier in Harderwijk helpen wij hier graag bij. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat, en een tuin waar u jaren van kan genieten. 

Naast speciale elementen, adviseren wij natuurlijk ook in de beste, passende beplanting. Dit zorgt niet alleen voor de gewenste luxe, maar ook voor duurzaamheid en weinig onderhoud aan uw droomtuin.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons portfolio, met meerdere tuinen en voorbeelden. Hier kunt u ideeën opdoen voor het ontwerp van uw tuin, en zien wat er bij uw wensen past. Als hovenier in Harderwijk komen wij op veel verschillende plekken. Zowel aan het water, als in het bosgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies. Bent u op zoek naar een hovenier in Harderwijk, neemt u dan gerust contact op.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen