Hovenier in Lelystad

Bij Steengoed! Hoveniers zijn we uw ideale partner voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Lelystad en omstreken. We hebben een passie voor groen en werken met toewijding aan elk tuinproject, van de eenvoudigste tot de meest complexe. We realiseren zelfs complete wellness tuinen en ronden uw tuin af met de toevoeging van een veranda en sfeervolle verlichting. Ons werkgebied is uitgebreid, waaronder ook Lelystad. Dit betekent dat we beschikbaar zijn voor u, waar u ook bent in de regio.

Tuinontwerp door hovenier in Ermelo
hovenier in Ermelo

Tuinontwerp op maat

Bij Steengoed! Hoveniers geloven we dat iedereen verdient een tuin te hebben die niet alleen er goed uit ziet, maar ook goed past bij de wensen en leefstijl van een gebruiker. Daarom zijn we experts in het ontwerpen van grote, aantrekkelijke tuinen die aan uw behoeften voldoen. Ons hoveniersbedrijf in regio Lelystad staat klaar om een tuin te creëren die perfect bij u past.

Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van verschillende tuinstijlen. Denk hierbij aan Landelijk & Klassiek, voor degenen die houden van traditionele elegantie, Levendig & Gezellig, voor degenen die een meer informele en gezellige ruimte wensen, en Strak & Modern, voor degenen die houden van minimalistische en hedendaagse ontwerpen.

Heeft u al een duidelijk idee voor uw tuin in Lelystad? Zet dan zelf de eerste stap! Begin met het schetsen van uw ideeën, rekening houdend met de afmetingen. Dit kan u helpen bij het in kaart brengen van het eindresultaat. En als de tuinontwerper met u in gesprek gaat, kunt u deze schetsen als startpunt gebruiken. Dit geeft u een beter inzicht in uw eigen wensen en helpt ons bij het realiseren hiervan.

Zijn er nog andere eisen waar uw tuin aan moet voldoen? Denk aan een veilige plek voor kinderen om te spelen, of een tuin die weinig onderhoud vergt door uw drukke schema? Wij nemen al deze factoren in overweging bij het ontwerpen en realiseren van uw tuin.

hovenier in Ermelo: tuinontwerp-levendig-gezellig-hangmat-veranda

Luxe tuinaanleg in Lelystad

Zoekt u een professionele hovenier in Lelystad voor het aanleggen van een luxe tuin? Er zijn verschillende opties. Een luxe tuin kan vele elementen bevatten die uw tuin een extra tintje geven. Denk aan een zwembad, sauna, jacuzzi of buitenkeuken. Als gespecialiseerde hovenier in Lelystad staan we graag voor u klaar. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat en een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Naast speciale elementen adviseren we uiteraard ook over de meest geschikte beplanting. Dit draagt niet alleen bij aan de gewenste luxe, maar zorgt ook voor duurzaamheid en weinig onderhoud aan uw droomtuin.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan nodigen we u van harte uit om eens een kijkje te nemen in ons uitgebreide portfolio. Dit portfolio is gevuld met een rijke diversiteit aan tuinen en voorbeelden, stuk voor stuk ontworpen en gerealiseerd door ons toegewijde team. Elke tuin heeft zijn eigen unieke karakter en sfeer, wat u een breed spectrum aan ideeën en mogelijkheden biedt voor het ontwerp van uw eigen tuin.

Ons team bij Steengoed! Hoveniers staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw tuinproject. Of u nu al een concreet plan heeft of nog aan het begin staat van uw tuinavontuur, wij zijn er om u te helpen. Dus als u op zoek bent naar een professionele en ervaren hovenier in Lelystad, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van u te horen en samen met u de tuin van uw dromen te creëren.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen