Hovenier in Zeewolde

Welkom bij Steengoed! Hoveniers, uw ideale partner voor alles wat met tuinen te maken heeft in Zeewolde en omgeving. Als ervaren hovenier in Zeewolde, bieden wij hulp bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin met veel enthousiasme. Uw droomtuin creëren, dat is ons doel! Van strak en modern tot levendig en gezellig, wij helpen u graag de juiste sfeer te creëren. En dat is niet alles: we zijn ook gespecialiseerd in het realiseren van complete wellness tuinen, aangevuld met mooie veranda’s en sfeervolle verlichting. 

Tuinontwerp door hovenier in Ermelo
hovenier in Ermelo

Op maat gemaakt tuinontwerp

Bij Steengoed! Hoveniers zijn we ervan overtuigd dat iedereen een tuin verdiend die niet alleen aantrekkelijk is voor het ook, maar ook past bij de persoonlijke wensen en levensstijl. Daarom zijn we gespecialiseerd in het vormgeven van grootschalige, aantrekkelijke tuinen die aan uw voorkeuren voldoen. Ons hoveniersbedrijf in omgeving Zeewolde staat klaar om een tuin te ontwerpen die perfect op uw wensen aansluit.

Wij staan klaar om u bij te staan bij het realiseren van diverse tuinstijlen. Of u nu de voorkeur geeft aan Landelijk & Klassiek, Levendig & Gezellig, of Strak & Modern, wij kunnen helpen u bij het creëren van een droomtuin. 

Heeft u al specifieke ideeën voor uw tuin in Zeewolde? Fantastisch! Begin met het uittekenen van uw ideeën. Dit helpt bij het visualiseren van het eindresultaat. Tijdens een gesprek met onze tuinontwerper kunt u deze schetsen als uitgangspunt gebruiken. Dit geeft u een helderder beeld van uw eigen wensen en helpt ons om deze te verwezenlijken.

Heeft uw tuin speciale eisen, zoals een veilige speelruimte voor kinderen of een tuin die weinig onderhoud vereist door uw drukke levensstijl? Wij houden rekening met al deze factoren bij het ontwerpen en realiseren van uw tuin.

hovenier in Ermelo: tuinontwerp-levendig-gezellig-hangmat-veranda

Luxe tuinaanleg in Zeewolde

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Zeewolde voor de aanleg van een luxe tuin? Dan heeft u bij ons meerdere mogelijkheden. Een luxe tuin kan vele extra’s bevatten die uw tuin een bijzondere uitstraling geven, denk aan een zwembad, sauna, jacuzzi of buitenkeuken. Als gespecialiseerde hovenier in Zeewolde staan we klaar om uw luxe tuin te realiseren. Zo zijn wij dealer van het merk Serene Spa. Zo bent u gegarandeerd van een prachtig eindresultaat en een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

We adviseren u uiteraard ook over de best passende beplanting. Dit draagt niet alleen bij aan de gewenste luxueuze uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en een onderhoudsvriendelijke droomtuin.

Tuinonderhoud door onze hovenier

Tuinonderhoud door hovenier in Zeewolde

Het behoud van een prachtige tuin vraagt om regelmatig en zorgvuldig onderhoud. Bij Steengoed! Hoveniers begrijpen we dat dit een tijdrovende taak kan zijn. Daarom bieden we een uitgebreide onderhoudsservice aan. U kunt kiezen voor een onderhoudscontract waarbij we op een afgesproken schema uw tuin onderhouden, of het nu wekelijks, maandelijks of per kwartaal is. De onderhoudstaken, variërend van volledige tuinverzorging tot eenvoudig grasmaaien, worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Zo zorgen we ervoor dat uw tuin altijd in topconditie is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud van uw tuin.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuin? We nodigen u van harte uit om ons uitgebreide portfolio te bekijken. Hierin vindt u een groot aantal aan tuinen en voorbeelden, allemaal ontworpen en gerealiseerd door ons team. Elke tuin heeft zijn eigen unieke karakter en sfeer, wat u een breed scala aan ideeën en mogelijkheden biedt voor uw eigen tuin. 

Ons team bij Steengoed! Hoveniers staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u nu al een concreet plan heeft of nog aan het begin staat van uw tuinavontuur, wij zijn er om u te helpen. Dus als u op zoek bent naar een professionele en ervaren hovenier in Zeewolde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van u te horen en samen met u de tuin van uw dromen te creëren.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen