Over Steengoed!

Steengoed! bestaat inmiddels 25 jaar. We doen er alles aan om u een tevreden gevoel te geven over uw tuin. Of u nou bij ons komt voor periodiek onderhoud of een complete renovatie.

Hoe wij werken, wat onze geschiedenis is en wie in ons team zitten, leest u hieronder.

Vragen? Klik hier
Met Steengoed! ligt uw droomtuin binnen handbereik

Onze werkwijze

Onze werkwijze is afhankelijk van uw wensen. Wij beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek. Deze kan bij u thuis of in onze showroom plaatsvinden.

Door middel van talloze foto’s en reeds gerealiseerde projecten kunt u meteen zien wat Steengoed! Hoveniers voor u kan betekenen. Wij denken met u mee en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Hierbij houden wij rekening met uw wensen.

Als er wederzijds een fijne klik is en u overtuigd bent van onze kwaliteiten gaan we samen verder. Wij zullen een plan van aanpak maken en stellen deze aan u voor. Wanneer hier een akkoord op is gaan wij voor u aan de slag.

Dit kan zijn met het maken van een ontwerp. Wilt u hier meer informatie over? Kijkt u dan bij het kopje tuinontwerp.

Op het moment dat het ontwerp naar wens is zullen wij een offerte opstellen. Wanneer dit geregeld is zullen wij aan de slag gaan in uw tuin. Bij tuinaanleg vindt u hier meer informatie.

Met Steengoed! zijn wij actief in een uitgebreid gebied in de provincie Gelderland.

IMG_E6827

Onze geschiedenis

25 jaar geleden is Nico Visser begonnen met het opzetten van Steengoed! hoveniers.

Hij werkte als postbode en liep om deze reden door veel tuinen. Nico vond dat daar wel eens wat veranderd kon worden. In zijn vrije tijd begon hij met het aanleggen van tuinen. Dit vond hij leuk, de klanten waren tevreden en hij groeide al snel uit. Het straatwerk begon al snel een specialiteit te worden. Hier is de naam Steengoed uit ontstaan.

Nieuw personeel en een bedrijfspand waren de volgende stappen die volgde. Snel gingen de jaren voorbij en hebben wij veel verschillende tuinen aan mogen leggen. Straatwerk was niet meer het enige wat wij deden. Uiteindelijk deden wij alles wat “buiten” de deur maar te verzinnen was. Daar is onze vorige naam Steengoed! voor buiten ontstaan.

Amber Visser, de dochter van Nico is inmiddels ook in het bedrijf gekomen. Deze nieuwe energie heeft voor wat veranderingen gezorgd. Een nieuwe huisstijl; waar onze huidige naam Steengoed! hoveniers is uitgekomen, ander interieur, materiaal veranderingen. Zij zorgt voor een echte verjongingsslag. Meer over onze missie en visie leest u hieronder.

Foto ontwerp 1

Onze visie

In onze visie straalt een goed tuinontwerp rust, eenvoud en vanzelfsprekendheid uit. Liefst bevat een tuin verrassingselementen zoals een haag, meerstammige heester of boom waardoor de tuin niet in één keer is te overzien. Dat schept spanning en doet de tuin optisch groter lijken. Verharding is een onderdeel dat liefst rust uitstraalt, net zoals de vloer in de huiskamer. Mooie plantenbakken en de juiste tuinverlichting maken de buitenruimte helemaal af. Het begint allemaal met uw wensen.

Knipsel

Onze missie

Het liefst werken wij met topproducten van hoogwaardige kwaliteit. Zo werken wij momenteel veel met cortenstalen- en polyester afscheidingen, keramische tegels en douglas hout. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een natuurtuin met veel groen.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen