Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

steengoed-locatie
Wat is onze werkwijze?
Wij passen onze werkwijze aan op uw wensen. Wij beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij op welke manier wij verder zullen gaan. Meer informatie over onze werkwijze. Bekijk het kopje over ons.
Wat is ons werkgebied?
Ons bedrijf is centraal gevestigd in Harderwijk. Het meeste werk doen we regionaal in Flevoland, Gelderland en Utrecht. Kortom heel midden Nederland behoort tot ons werkgebied. Wij hebben projecten uitgevoerd op de Waddeneilanden, in Friesland, Noord Holland, Noord Brabant en zelfs in Duitsland. Alles valt met ons te bespreken.
Leggen wij alleen maar exclusieve tuinen aan?
Nee zeker niet. Wij leggen alle soorten tuinen aan. Van gewone voor- en achtertuinen tot grote projecten. Echter zijn exclusieve tuinen onze specialiteit.
Wat is ons uurloon?
Wij werken tegen een tarief van €45,85 excl. BTW. Dit is zonder materieel
Waarom zou u langs willen komen in ons showroom?
Wij zijn trots op ons bedrijfspand. Hier hebben wij een showroom gevestigd met daarin diverse tuinmaterialen. Vlonderplanken zowel van hout als verschillende duurzame kunststoffen, diverse grind en splitsoorten, verschillende kunstgrassen, tuinsets, verlichtingsborden. Verdere meerdere fotoboeken en catalogen van uiteenlopende materialen. Buiten hebben wij bovendien het meest gangbare bestralingsassortiment op showborden staan. Dit alles om u mee te nemen in de verschillende materialen en mogelijkheden die er zijn.
Doen wij ook planten of alleen maar stenen?
Ondanks onze naam Steengoed! hebben wij ook zeker verstand van planten. Wij hebben al mooie tuinen aan mogen leggen met veel groen. In ons portfolio vind u meerdere voorbeelden hiervan. Deze vind u bij plantrijk.
Welke bekende merken kunt u bij ons krijgen?
In principe is alles bij ons verkrijgbaar, maar we zijn gespecialisserd in de producten van een aantal grote leveranciers. Hier kunnen wij het snelst mee werken en het beste advies over geven. Deze leveranciers zijn: Buiterbeton, Gardenlux, In-Lite, Adezz -one to sit, robomow, 3 – elementz, Berg Toys, Homegrass, Five Stargrass, Takumi, Duo Fuse, Potmaat en Platoflex
Hoe kunt u een afspraak met ons maken?
U kunt op verschillende manieren een afspraak met ons maken. De verschillende mogelijkheden vind u bij contact.
Op welke termijn kunnen wij beginnen met de tuinaanleg?
Dit is erg afhankelijk van de werkzaamheden die uw van ons wilt afnemen. Voor kleine werkzaamheden kunnen wij vaak op korte termijn beginnen. Voor een gehele tuinrenovatie kunt u het beste rekening houden met een wachttijd van 3 tot 6 maanden.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen