Serena Spa

Bij Steengoed! Hoveniers weten we alles van wellness en luxe. Vandaar dat wij trots zijn op onze partnerschap met Serena Spa. Dé specialist op het gebied van wellness en ontspanning zowel binnen als buiten. Wij helpen u graag met het maken van een keuze voor uw Spa in de tuin, en laten u graag de mogelijkheden zien. Denk aan een uitgebreid assortiment aan spa’s, zwemspa’s en andere wellness faciliteiten om uw eigen persoonlijke wellness-oase te creëren. 

Of u nu op zoek bent naar een luxe jacuzzi, een compacte sauna voor thuis of een unieke zwemspa, Serena Spa biedt een juiste oplossing. Lees meer over de mogelijkheden

serena-spa-jacuzzi
serena-spa-duynvoet

De verschillende producten

Spa’s en jacuzzi’s

Serena Spa biedt een ruime keuze aan spa’s en wellness producten van topkwaliteit. Kies uit diverse modellen, afmetingen en opties om de perfecte spa en of sauna voor uw tuin te vinden. Geniet van ontspannende hydrotherapie, massagestralen en sfeervolle verlichting in het comfort van uw eigen spa. Steengoed! Hoveniers adviseert u graag.

Sauna’s en infraroodcabines
Ervaar de heilzame werking van warmte in de sauna’s en infraroodcabines. Serena Spa biedt zowel traditionele als infrarood sauna’s aan, geschikt voor elke ruimte en stijl.

Zwemspa’s

Wilt u graag sporten en ontspannen combineren? Kies dan voor een zwemspa van Serena Spa. Met de zwemspa’s kun je onbeperkt zwemmen in uw eigen tuin, dankzij de krachtige tegenstroom. Na uw workout kun je heerlijk ontspannen in het massage gedeelte van de zwemspa.

Onderhoud en accessoires

Naast de wellness producten biedt Serena Spa ook onderhoudsproducten en accessoires aan om uw spa, sauna of zwemspa in topconditie te houden. Denk aan waterbehandelingsproducten, filters, afdekkingen en meer.

jacuzzi-serena-water-hulshorst

Waarom kiezen voor Serena Spa?

Waarom kiest u voor een Serena Spa:

  • Uitgebreid assortiment aan wellnessproducten
  • Deskundig advies op maat van dealer
  • Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Persoonlijke aandacht en service
  • Installatie en onderhoud door ervaren professionals
  • Heldere communicatie en transparante prijzen
spa-installatie-serena-spa

Complete Wellness tuin

Maak uw Wellness tuin compleet met een Serena Spa. Bij Steengoed! Hoveniers weten wij alles van Wellness tuinen en wat het best past bij uw wensen. Wij geven u graag advies over de beste modellen, die passen in uw droomtuin. Wij ontwerpen niet alleen uw tuin, maar zorgen ook voor de aanleg en het onderhoud. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen realiseren, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem contact op

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen