Tuinaanleg

Na akkoord op het tuinontwerp en de offerte, zullen wij beginnen met de aanleg van uw tuin. Hier ligt onze passie in het werk. Wij verzorgen dan ook de gehele tuinaanleg. Het kan niet gek genoeg en wij regelen het. U heeft in dit geval maar één bedrijf nodig voor u gehele project. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt wat voor u het makkelijkste is. Op deze manier klopt de planning altijd en is de efficiëntie hoog.

Doe inspiratie op
werk in uitvoering vlonder-min
IMG_E6812

Alles in huis

Voor de tuinaanleg hebben wij alle benodigde machines en materialen in huis. Denk hierbij aan een minikraan, shovel, (zit)grasmaaiers en een tegelzuiger. Omdat wij niet van andere bedrijven afhankelijk zijn voor deze machines, kunnen wij snel, efficiënt en concurrerend te werk gaan.

Bij het aanleggen van een totaal nieuwe tuin, zullen wij anders te werk als bij het renoveren van een bestaande tuin. Onze deskundig team zal er voor zorgen dat dit altijd op de juiste wijze zal verlopen.

Wij onderscheiden in het aanleggen van veranda’s, grondkeringen, beplanting, wellness en verlichting. Wij kunnen en zullen dus alles voor u regelen. Zelfs voor de tuinaankleding, denkend aan meubilair kunt u bij ons terecht.