Tuinverlichting

Hoveniersbedrijf Steengoed! biedt ook kwalitatief hoogwaardige verlichting voor uw tuin en vijver voor een competitieve prijs en uitstekende service. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor grondspots, wandarmaturen, oprijlaan verlichting en alle toebehoren. Een eindeloze keuze in tuinverlichting.

13
Levendige en gezellige tuin aan het water

Zichtbare tuin bij dag en nacht

Steengoed! Hoveniers biedt ook kwalitatief hoogwaardige verlichting voor uw tuin en vijver voor een competitieve prijs en uitstekende service. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor grondspots, wandarmaturen, oprijlaan verlichting en alle toebehoren.

Voor elke tuin kan verlichting veel veranderen en betekenen voor een tuin. Het zorgt ervoor dat u in de avonduren nog lekker buiten kunt genieten, en tevens zorgt het voor veiligheid: u en uw naasten zien immers waar u loopt.

IMG_E6823

Suslight

Suslight is een lokaalbedrijf waar wij als Steengoed! Hoveniers vaak mee samen werken. Zij garanderen namelijk dat onze ledlampen 75000 branduren meegaan. Wanneer de ledlamp gemiddeld 12 uur per dag brandt, moet deze een levensduur van 16 jaar halen. Zij leveren in grondspots, buitenspots, onderwaterspots, wandlampen en staande lampen. Voorbeelden van Suslight zijn in onze showroom te vinden.

IMG_E6822

In-Lite

Op het gebied van tuinverlichting werken wij al jaren naar grote tevredenheid met In-Lite. In-Lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk dat bekend staat om het 12 volt systeem. Het bedrijf ontwikkelt mooie buitenlampen, en heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte. De lampen staan bekend vanwege hun stijlvolle, Nederlandse design. Ze zijn bovendien zeer energiezuinig en flexibel te gebruiken. Met verlichting van In-Lite geven we uw tuin nét dat beetje extra klasse.