Wellness tuin

Wij hebben vandaag de dag een druk en hectisch leven en proberen zoveel als mogelijk de tijd optimaal te benutten. Zo druk als wij zijn zo verstandig is het ook om tijdig een moment van rust te nemen. Een spa, sauna of hottub is dan ook een perfecte oplossing om helemaal tot rust te komen in uw eigen wellness tuin!

Geen entree en wachtrijen bij de kassa van een wellness centrum en niet gebonden zijn aan openingstijden, maar tot rust komen wanneer u het uitkomt, thuis! Wij zijn een officiele dealer van Serena Spa. Wij vertellen u hier graag meer over.

Houten afwerking jacuzzi in tuin

Wellness en Tuin

Bij Steengoed Hoveniers begrijpen we dat uw tuin meer is dan alleen een buitenruimte; het is een verlengstuk van uw huis, een plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Daarom zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van wellness tuinen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van rust en sereniteit bieden.

Ons ervaren team neemt de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, en ontwerpt vervolgens een op maat gemaakte wellness tuin die perfect bij u past. Of u nu droomt van een rustgevende waterpartij, een geurige bloementuin, of een privé yoga ruimte, wij hebben de kennis en expertise om uw visie tot leven te brengen. Bij Steengoed Hoveniers geloven we dat een wellness tuin een plek moet zijn waar u kunt ontspannen, opladen en genieten van de natuur, en we zijn er om u te helpen die droom te realiseren.

Sauna in de tuin

Inspiratie opdoen?

In ons portfolio kunt u voorbeelden vinden van projecten die wij al hebben gerealiseerd. U bent ook altijd van harte welkom om in onze showroom te komen kijken. Hier hebben wij verschillende voorbeelden liggen en staan van wellness producten.

Ga naar ons portfolio