Tuinontwerp Amersfoort

Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp in Amersfoort? Bij ons begint de transformatie van uw buitenruimte! Wij combineren uw wensen, de mogelijkheden van uw ruimte en onze expertise om een tijdloos en duurzaam tuinontwerp te creëren. Of uw stijl nu landelijk, klassiek, levendig of modern is, wij zorgen voor een tuinontwerp dat jarenlang meegaat.

Tuinontwerp Amersfoort
landelijke en klassieke tuin in Amersfoort

Landelijk en klassiek tuin in Amersfoort

In de historische stad Amersfoort, omringd door prachtige groene landschappen, zijn landelijke en klassieke tuinen een populaire keuze. Deze tuinen, die nostalgie oproepen met hun natuurlijke materialen en traditionele planten, stralen rust en elegantie uit. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in Amersfoort niet alleen mooi is, maar ook alle moderne gemakken biedt.

Levendig & gezellig tuinontwerp in Amersfoort

Levendige en gezellige tuin

Als u op zoek bent naar een levendige en gezellige tuin in Amersfoort, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen tuinen die de unieke sfeer van de stad weerspiegelen, met kleurrijke bloemen en comfortabele zitplaatsen. Of u nu wilt ontspannen met een boek in de zon, of een barbecue wilt organiseren voor vrienden, deze tuinen bieden de perfecte setting. 

Strak & modern tuinontwerp Amersfoort

Strak en modern tuinontwerp in Amersfoort

Voor liefhebbers van een minimalistische en strakke stijl, bieden wij moderne tuinontwerpen in Amersfoort. Deze tuinen, met hun strakke lijnen en moderne materialen zoals beton, staal en glas, stralen rust en eenvoud uit. Ze passen perfect bij de moderne architectuur van veel woningen in Amersfoort.

Bent u benieuwd naar onze projecten en wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen tuinontwerp in Amersfoort? Bekijk dan ons portfolio om een indruk te krijgen van de diverse tuinen die we hebben ontworpen en aangelegd. Neem vandaag nog contact met ons op en begin de reis naar uw perfecte tuin.

Samen uw tuin ontwerpen

Het ontwerpen van uw tuin in Amersfoort begint vandaag! Wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering en werken nauw met u samen om een tuin te ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. In Amersfoort zijn wij uw partner voor het ontwerpen van een luxe tuin die uw persoonlijke smaak en levensstijl weerspiegelt.

De eerste stap op deze reis is een oriënterend gesprek met onze ervaren Tuin- en Landschapsontwerper Robin. In dit gesprek worden uw tuinwensen en -ideeën uitgebreid besproken. Mocht u overwegen om een tuinontwerp te laten maken, dan moedigen we u aan om zelf enkele schetsen te maken. Deze hoeven niet gedetailleerd te zijn, maar dienen als een manier om uw gedachten op papier te zetten. Dit helpt ons om uw visie beter te begrijpen.

Bij Steengoed begrijpen we dat het ontwerpen van een tuin een persoonlijk proces is. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

Neem contact op

De mogelijkheden voor uw tuin ontdekken?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons portfolio, met meerdere tuinen en voorbeelden. Hier kunt u ideeën opdoen voor het ontwerp van uw tuin, en zien wat er bij uw wensen past. Als hovenier in Harderwijk komen wij op veel verschillende plekken. Zowel aan het water, als in het bosgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies. Bent u op zoek naar een hovenier in Harderwijk, neemt u dan gerust contact op.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen