Tuinontwerp Harderwijk

Uw tuinontwerp in Harderwijk begint hier! Het creëren van een prachtige tuin begint met een doordacht ontwerp. Voor het ontwerp van uw tuin gaan we van start met een kennismakingsgesprek. Een tuinontwerp komt tot stand door een combinatie van uw wensen, de mogelijkheden van de ruimte en onze expertise. Of u nu kiest voor een landelijke, klassieke, levendige of moderne stijl, wij zorgen voor een tijdloos en duurzaam ontwerp dat jarenlang meegaat.

tuinontwerp Harderwijk aan het water
Landelijk en klassiek tuinontwerp met spa

Landelijk en klassiek tuinontwerp

Een landelijke en klassieke tuin is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een tuin die rust en elegantie uitstraalt. In Harderwijk, een stad met een rijke geschiedenis en een prachtig landschap, is dit type tuinontwerp bijzonder populair.

Een landelijke en klassieke tuin straalt rust en elegantie uit. Met behulp van natuurlijke materialen, traditionele planten en een harmonieuze indeling, creëren we een tuin die een gevoel van nostalgie oproept, maar toch alle moderne gemakken biedt. Specifieke wensen zoals een zwemvijver, grasveld of een spa? Het kan allemaal.

In Harderwijk hebben we al vele landelijke en klassieke tuinen mogen ontwerpen en aanleggen. Elke tuin is uniek, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden een rustige en elegante plek om te genieten van de schoonheid van de natuur, het hele jaar door.

Levendige en gezellige tuin aan het water

Levendig en gezellig tuinontwerp in Harderwijk

In Harderwijk, een stad die prachtig gelegen is aan het water, is een levendige en gezellige tuin de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Deze tuinen zijn ontworpen om de unieke locatie van de stad te benutten, met uitzicht op het water en de mogelijkheid om te genieten van de frisse lucht en het geluid van de golven.

Het ontwerp van een levendige en gezellige tuin in Harderwijk begint met de selectie van kleurrijke, seizoensgebonden bloemen en planten die bijdragen aan de levendigheid van de tuin. Comfortabele zitplaatsen, variërend van grote terrassen tot intieme zithoeken, zijn essentieel voor het creëren van een uitnodigende sfeer. Sfeervolle verlichting wordt strategisch geplaatst om de juiste stemming te creëren en bepaalde tuinelementen te benadrukken. Elk ontwerp is uniek, maar alle tuinen nodigen uit tot samenzijn en genieten, of dat nu betekent lezen in de zon, barbecueën met vrienden, of genieten van de rust en de natuur.

strak en modern tuinontwerp

Strak en modern tuinontwerp

Voor degenen die houden van een minimalistische en strakke stijl, bieden we in Harderwijk moderne tuinontwerpen aan. Deze tuinen zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, en passen perfect bij de huizen met moderne architectuur die in Harderwijk te vinden zijn.

Het ontwerpen van een moderne tuin in Harderwijk begint met het kiezen van strakke lijnen en vormen om een duidelijke structuur en een gevoel van rust te creëren. Moderne materialen zoals beton, staal en glas worden gebruikt voor hun strakke uitstraling en duurzaamheid. Een beperkt kleurenpalet, meestal bestaande uit groen, wit en grijs, draagt bij aan de rust en eenvoud van de tuin. Hoewel elke tuin uniek is, stralen alle moderne tuinen rust en eenvoud uit, en bieden ze een perfecte plek om te genieten van zowel rustige ochtenden als gezellige avonden.

Bent u benieuwd naar onze projecten en wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen tuin? Bekijk dan ons portfolio om een indruk te krijgen van de diverse strakke en moderne tuinen die we hebben ontworpen en aangelegd.

Samen een droomtuin ontwerpen bij Steengoed

Het ontwerpen van uw droomtuin begint vandaag bij Steengoed. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw met u samen om een tuin te creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam. In Harderwijk zijn wij uw partner voor het ontwerpen van een luxe tuin die uw persoonlijke stijl en levensstijl weerspiegelt.

Het proces begint met een kennismakingsgesprek met onze Tuin- en Landschapsontwerper Robin. Tijdens dit gesprek komen de meeste wensen en tuin-ideeën al aan bod. Als u overweegt om een tuinontwerp te laten maken, raden we u aan om zelf alvast wat schetsen te maken. Dit hoeven geen perfecte tekeningen te zijn, maar gewoon wat kladjes om uw ideeën op papier te zetten. Dit helpt ons om een beter beeld te krijgen van wat u voor ogen heeft.

Bij Steengoed begrijpen we dat het ontwerpen van een tuin een persoonlijk proces is. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

Neem contact op

De mogelijkheden voor uw tuin ontdekken?

Neem contact op

Tuin inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons portfolio, met meerdere tuinen en voorbeelden. Hier kunt u ideeën opdoen voor het ontwerp van uw tuin, en zien wat er bij uw wensen past. Als hovenier in Harderwijk komen wij op veel verschillende plekken. Zowel aan het water, als in het bosgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies. Bent u op zoek naar een hovenier in Harderwijk, neemt u dan gerust contact op.

Neem contact op met onze specialisten

Of bekijk onze veelgestelde vragen